Buitengevel

Gevel voegen

Voegwerk is essentieel voor een huis of gebouw. Door de jaren heen wordt voegwerk aangetast door weers – en milieu-invloeden; Vocht tast uw voegwerk aan!

Er is nog een belangrijke reden waarom voegwerk goed moet zijn, namelijk het behoud van de muren en het voorkomen van vochtproblemen. Beschadigde voegen leveren niet alleen buiten, maar ook binnen de nodige vochtproblemen op. Het vervangen van voegwerk gebeurt door het uithakken van het voegwerk en daarna schoonspuiten om restanten te verwijderen. Hierdoor krijgt het nieuwe voegwerk een optimale hechting.

Gevelreiniging

Het technisch reinigen is het met kokend heet water reinigen van gevels, daken en vloeren. Het is een goedkopere oplossing dan zandwassen. We gaan hierbij uit van een waterdruk tussen de 50 en 300 bar, dit is afhankelijk van het te reinigen object.

Let op dit is alleen mogelijk bij objecten die niet al te zwaar vervuild zijn. (door een proefzetting te bepalen) Als dit niet afdoende is verwijzen wij u naar het zandwassen.

Graffity verwijderen

Voor veel mensen is graffiti een doorn in het oog: teksten en tekeningen, aangebracht op muren met spuitbussen of viltstift zijn storend, ontsierend en in veel gevallen ook nog aanstootgevend!

Naast het verwijderen van graffiti, brengen wij een speciale anti graffiti coating aan. Deze coating zorgt ervoor, dat eventuele herhaling van graffitivervuiling sneller en dus goedkoper verwijderd kan worden.

Offerte aanvragen

Bent u geïnteresseerd? Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan!

Contactgegevens

Stucadoor & Afbouwbedrijf
Het Ambacht

Hof van Delftstraat 46
2631 AJ Nootdorp

Tel.: 06-52109127

info@stucadoorhetambacht.nl