VRAAG NU GRATIS EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN!

Diensten

STUCWERK

Wist U dat uw huis in meerwaarde stijgt indien U nieuw stucwerk heeft aangebracht, uit onderzoek blijkt dat een eventuele koper het eerst kijkt naar het stucwerk van de wanden en plafonds. Begrijpelijk aangezien meer dan 75% van een huis uit wanden en plafonds bestaat.

U hoeft zich geen zorgen te maken over uw vloer of meubels, wij gebruiken alleen de nieuwste en modernste afdekmaterialen die uw kostbare interieur beschermen tegen stof, beschadiging en viezigheid. Het beetje rommel dat wij maken, ruimen we zelf weer op en voordat de deur achter ons dichtgaat wordt alles netjes schoongemaakt. Niemand kan zien dat er bij u een stukadoor bezig is geweest.

Met de juiste materialen heeft u een perfect gestuckte wanden of het nu een kamer of badkamer (vochtige ruimte) is, wordt er een keuze gemaakt in het materiaal zoals gips, kalkmortel.

Raapwerk

Onder raapwerk wordt verstaan: ‘het waterpas en haaks uitvlakken van grove oppervlakten’, ook wel ‘uitrapen’ in vakjargon genoemd.

U heeft uw badkamer of keuken eruit gesloopt, de tegels en/of andere materialen afgehakt, waardoor het eruit ziet alsof er niets meer van te maken is, dan is uitrapen de oplossing. Er wordt een enkellaags, indien een grote laagdikte nodig is meer laags, systeem van hand of hechtgips opgezet waarna deze waterpas en eventueel haaks uitgevlakt wordt.

Als een wand niet betegeld wordt, wordt een raaplaag afgewerkt als pleisterwerk, dit houdt in dat de wand eenmaal droog gesausd kan worden. Wordt een wand betegeld? Dan wordt de raaplaag niet glad afgewerkt maar met opzet ruw gelaten zodat het tegelwerk een goede hechting aan gaat met de raaplaag. Wilt u tot een bepaalde hoogte tegelen? Dit is geen probleem, de onderkant wordt grof en de bovenkant glad afgewerkt. Een goede raaplaag is onmisbaar in elke badkamer, keuken, of toilet om tot een goed eindresultaat van uw verbouwing te komen.

Spachtelputz

Spachtelputz is een kunsthars gebonden sierpleister geschikt voor wanden en plafonds. In de spachtelputz zijn kleine steenkorrels verwerkt die ervoor zorgen dat er een korrelstructuur achterblijft. De korrelgrootte kun je zelf bepalen waardoor je kan kiezen of je een fijne structuur wilt hebben of juist meer een grove variant. Je kan kiezen uit een korrelgrootte tussen de 0,5 tot 4 millimeter.

Spachtelputz is een populaire en veel gebruikte vorm van sierpleister. Het kan zowel buiten als binnen worden toegepast. Het wordt door veel mensen als afwerking gebruikt op de muren en/of plafonds.

In spachtelputz is kunsthars verwerkt en is hierdoor stoot- en schrob vast. Hierdoor heeft het een lange levensduur. Als er bij een muur die geverfd is of is behangen een beschadiging ontstaat, is dit goed waarneembaar. Spachtelputz is beter beschermd hier tegen. Doordat de kleur in de spachtelputz is verwerkt zal een kleine beschadiging niet zo goed waarneembaar zijn.

Lijsten en ornamenten

Wij kunnen al uw plafondlijsten stucen. Wij kunnen ook uw ornamenten en lijsten vervangen of restaureren. Al onze lijsten en ornamenten zijn gemaakt van gips.

EPOXY GIETVLOEREN

Een epoxy vloercoating bestaat uit hoogwaardige 2 componenten epoxy, waardoor een zeer harde toplaag ontstaat, maar een epoxy vloer biedt meer voordelen. Zo is hij naadloos en vochtbestendig, wat het onderhoud van de vloer heel eenvoudig maakt.

Een coating vloer is een dunne kunststof toplaag van blanke of gepigmenteerde kunsthars die over een bestaande vloer word aangebracht. Uw vloer is daardoor stofvrij en gemakkelijk te onderhouden.

Troffel vloeren staan bovenaan de keten van vloersystemen, omdat deze vloeren haast onverwoestbaar zijn. De vloer is opgebouwd uit meerdere lagen. De hoofdlaag bestaat uit een speciaal gekleurd zandmengsel wat met epoxy hars/harder vermengd word en daarna geseald en afgelakt in een zijdeglans of matlak.

BETONCIRÉ

Beton Ciré is geschikt voor toepassing op alle ondergronden, het kan zelfs worden aangebracht over hout, gips of oude tegels heen. En doordat het waterdicht is, kunt u het zelfs laten aanbrengen in badkamers en doucheruimtes. Dan bent u direct van die vervelende voegen af, en daarmee van de schimmel die zich daarin kan ophopen. Beton Ciré is bovendien een hoog-alkalische wandafwerking, waarop schimmels en onzichtbare bacteriën zich simpelweg niet thuis voelen.

Uw wand zal er dus niet alleen schoon uitzien, maar ook daadwerkelijk schoon zijn.En doordat het waterdicht is, kunt u het zelfs laten aanbrengen in badkamers en doucheruimtes. En doordat het waterdicht is, kunt u het zelfs toepassen in badkamers en douche ruimte.

Zeer geschikt als vloer afwerking. Ook is het mogelijk om aanrechtbladen en badkamermeubels te voorzien van dit product.

BADKAMER

  • Badkamer renovatie
  • Voor al uw tegelwerk
  • montage van badmeubels
  • badkuipen
  • douche cabine
  • inloopdouche
  • douche garnituur
  • kranen

VRAAG NU GRATIS EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN!